Netvlies

Blijf Op Het Netvlies + Er Komt Iets Nieuws Voor Je Aan!

Tijdens het schrijven van dit blogartikel realiseer ik me dat ik al geruime tijd niets van me heb laten horen. En dit terwijl ik je eerder (in mijn 5-Stappenplan voor meer leads en klanten via je website) heb verteld hoe belangrijk het is om op het netvlies van je doelgroep te blijven.

Een manier om dat te doen is regelmatig een nieuw blogartikel schrijven en dit per e-mail naar je mailinglijst versturen.

Dat is mij de afgelopen maanden niet gelukt en daarom vind ik het fijn dat jij er nog bent en dit nu leest!

Nieuwe projecten en initiatieven

Door verschillende nieuwe projecten en initiatieven die vanaf het begin van dit jaar spelen, heb ik dit jaar nog maar 1 blogartikel geschreven. De workshop ‘een website die wérkt!’ voor De Bibliotheek van Ondernemers is een groot succes geworden. Ik heb ruim 20 ondernemers geholpen met het kiezen (of bijstellen) van de juiste insteek met hun website.

Samen met 3 collega-ondernemers ben ik vorig jaar het samenwerkingsverband 1001 Ondernemersinzichten begonnen. We stonden in januari op een ondernemersbeurs en waren vorige maand speciale gast tijdens het lustrum van Open Coffee Velp/Rheden.

Het geven van workshops en het aangaan van samenwerkingsverbanden zijn andere goede manieren om op het netvlies van je doelgroep te komen én te blijven.

Jouw Ideale Marketing Website komt er aan!

Daarnaast heb ik de afgelopen tijd gewerkt aan mijn nieuwe programma ‘Jouw Ideale Marketing Website’. Het programma is een combinatie van een complete websiteoplossing, producttraining en persoonlijke ondersteuning.

Jouw ideale marketing website komt er aan!

Dit programma daagt je uit om op een plezierige manier met je marketing via internet aan de slag te gaan zodat je meer leads en nieuwe klanten aan kunt trekken.

Binnenkort zal ik je meer over de inhoud dit programma vertellen en hoe je er aan deel kunt nemen. Voor een beperkt aantal zelfstandige dienstverleners zal dit programma beschikbaar komen. Mis het dus niet!

Blogartikelen en e-mails

Voor de komende periode heb ik een aantal nieuwe blogartikelen voor je klaar staan. Misschien niet iedere 2 weken een nieuw blogartikel, maar wel weer regelmatig.

Over het kiezen van het juiste thema voor je WordPress website en over hoe je zelf de marketingkracht van je homepage kunt testen.

Ben je geabonneerd op mijn e-zine, dan zal je ook wat vaker tussendoor een mailtje van mij krijgen. Uiteraard alleen wanneer ik iets waardevols met je wil delen.

Nog geen abonnee? Vraag mijn GRATIS 5-Stappenplan aan en je ontvangt dan ook voortaan mijn e-zine.

Lukt het jou om op het netvlies van je doelgroep te blijven en hoe doe je dat? Laat het hieronder weten!

Vond je dit een waardevol blogartikel? Deel het dan door op een van de knoppen links van dit blogartikel te klikken. Alvast bedankt daarvoor!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.