Voor Wie?

Je bent zelfstandig dienstverlener en hebt net een mooie website laten bouwen (of zelf gebouwd) in WordPress. Je hebt je best gedaan op de teksten en afbeeldingen en een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod van jouw dienst gemaakt. Je verwacht nu dat nieuwe klanten vanzelf toestromen?

Helaas is dat niet zo want met je nieuwe website moet je vervolgens aan marketing gaan doen. Want dat gaat niet vanzelf!

“Begin 2015 heeft Stefan mijn website volledig vernieuwd met WordPress. Voor de gewenste professionele maar sobere uitstraling koos hij een passend WordPress-thema. Zo blijft de vormgeving mooi eenvormig en kan ik me concentreren op het in eigen beheer maken en redigeren van de content: teksten, afbeeldingen en marketingacties.  
Stefan pakte deze vernieuwing soepel en voortvarend op en begreep snel wat mij voor ogen stond met de website. In slechts enkele verbeterslagen kon de nieuwe website al live. Vervolgens gaf hij me een korte training zelfstandig basisbeheer voor mijn eigen website.
Carel Daams

Grote kans dat jouw website het resultaat is van een technische oplossing (digitaal visitekaartje) en jij tegen de volgende vragen aanloopt:

  • Hoe bouw ik een mailinglijst op waarmee ik aan e-mailmarketing kan gaan doen?
  • Wordt mijn website gevonden door mijn doelgroep?
  • Heeft mijn website de juiste structuur, navigatie en uitstraling?
  • Weet ik de aandacht van de bezoeker lang genoeg vast te houden?
  • Hoe maak ik van een bezoeker een klant?
  • Hoe zet ik de stap van ‘digitaal visitekaartje’ naar ‘online marketing’?

Wanneer je WordPress gebruikt zal je erachter komen dat je lang nog niet alle mogelijkheden gebruikt en daar dus veel extra in tijd in zou moeten stoppen wanneer jij dat allemaal zelf uit zou moeten zoeken.

Herkenbaar? Ik kan je helpen om van jouw WordPress site een klantenmagneet te maken zodat jij niet het wiel opnieuw uit hoeft te vinden.

Ook als je nog geen WordPress website hebt (maar het wel serieus van plan bent) kan ik je met je online marketing helpen.

Wil je meer weten? Kijk dan hoe je met mij kunt werken of neem contact op.