Werk Met Mij

‘Jouw Ideale Marketing Website’-programma

Door aan mijn nieuwste programma deel te nemen maak je optimaal gebruik van al mijn kennis, expertise en begeleiding om jouw website als marketinginstrument in te zetten en daardoor meer leads en nieuwe klanten via internet aan te trekken.

Jouw Ideale Marketing Website-programma

Meer informatie over Jouw Ideale Marketing Website-programma

“Vanaf de allereerste Open Coffee-bijeenkomst in Velp is Stefan een trouwe bezoeker. Hij denkt vanaf het begin met ons mee. Hij is creatief en zit vol goede ideeën én hij staat altijd klaar om te helpen. En zo werd hij  steun en toeverlaat bij alles wat met de website van Open Coffee Velp/Rheden te maken heeft.  Op de achtergrond is hij altijd aanwezig om te zorgen dat de website werkt,  dat updates worden geïnstalleerd en ‘last but not least’: hij is de aanjager, de uitvinder, de bouwer en het brein achter de nieuwe website van Open Coffee Velp/Rheden. En daar zijn wij reuze blij mee! Dank je wel Stefan voor je hulp!”
Margo Eggermont, Open Coffee Velp/Rheden
Margo Eggermont

Wanneer je bent aangemeld voor mijn e-zine, dan ontvang je als eerste bericht wanneer nieuwe programma’s beschikbaar komen.

Ben je nog niet aangemeld, maar wil je wel op hoogte worden gehouden? Meld je dan aan voor mijn GRATIS 5-Stappenplan en je ontvangt dan ook voortaan mijn e-zine.